ASYA BREDA

ASYA BREDA De lekkerste grill- en Italiaanse gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2849 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Asya Breda. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 12:11 Was weer ouderwets lekker, lang geleden dat ik daar had besteld. Ruime portie, goed warm, netjes verpakt
15 aug 2022 om 6:19 Mixschotel was goed en lekker. Ook netjes verpakt. Zeker een aanrader
14 aug 2022 om 23:42 Eten was top!
12 aug 2022 om 12:34 Bezorgd ruim voor de voorspelde tijd. In vergelijking was het echt een enorme hoeveelheid vlees en friet, ook 2 broodjes. Salade was goed, wel wat bescheiden. Lekkere bonus fruit. In 1 woord; uitmuntend !
11 aug 2022 om 21:30 Shoarma was niet lekker, droog en te zout, aangebrand. Knoflooksaus zonder smaak, erg waterig en nauwelijks knoflook te proeven
10 aug 2022 om 23:53 I have get another pizza than I ordered. Thats why min 2 stars
10 aug 2022 om 12:14 Heerlijk eten en snelle bezorging dankje wel . ASYA en aardige bezorgers net als altijd
8 aug 2022 om 19:11 Heerlijk en snel bezorgd
7 aug 2022 om 9:26 Top!!
4 aug 2022 om 23:06 Super service, ik had autopech en wachtte op hulp. De bezorger vroeg zelfs of hij kon helpen.
30 jul 2022 om 23:42 Goede service en lekker eten
27 jul 2022 om 14:14 Besteltijd: 01:55 Aflevertijd: 03:25 Allereerst heb ik ontiegelijk lang gewacht, toen kwam het eindelijk en was alles koud. Een pizza salami die koud is is echt een kunst om te maken. Ik wil mijn geld terug!